About

Follow Blog? Sini.



About me

15 Dec 2011

About Tengku Sophia.

Who's Tengku Sophia?
 Dia minah yang tweet benda buruk pasal agama. 


Pada mulanya, aku tengok jugak profile dia ni. Makin hari, makin ramai followers dia. 
Eh insult agama pun dapat followers? Amboi. Twitfamous betul. Nakal.

She's just an attention seeker lah. Boleh nampak. Betul betul fake. 
Korang tahu tak lagi korang layan dia, lagi dia suka?

So this thing berlarutan sampai dia delete Twitter dia. 
Lepas dia delete Twitter.. 
Tiba tiba muncul pulak 2-3 account Twitter yang mengaku dia TengkuSophia.

Kononnya account dia kena hack dengan niat nak jatuhkan maruah.
Amboi cerita hindustan betul. 

Aku bukak profile dia, tekan twitcon dia. Ada link ID Facebook. So aku track lah.
TARAAAA! Jumpa lah Facebook Marsha Dv.


And I found this: 





So..

Kesemua account yang mengaku diri dia Tengku Sophia tu fake ye.
Jangan tertipu.
Lain kali investigate dulu sebelum serang haha.



Masalahnya sekarang, kita tahu that Tengku Sophia guna gambar orang lain.. 
Tapi siapa orang yang buat account Tengku Sophia ni?

Aku sendiri tak tahu. Misteri gila.


Aku dah pecahkan rahsia disebalik gambar Tengku Sophia ni :) 
So tak payah lah layan orang yang mengaku diri dia TengkuSophia yang sebenar.
Terbukti fake.



Yang benar,   
Alia Mustapha or @AliaMustaphaa lol.


 

1 comment.:

Post a Comment