About

Follow Blog? Sini.



About me

22 Jan 2018

2018:


Selamat pagi happiness dan pergi mampus, sadness!

12 Dec 2017

Guuuuurl.


To juggle between social life, student life and working life..it's tough.
But to think positive, kita boleh cuba adapt with it.

Sebab kalau tak reti biasakan diri, selamanya kita langsung tak boleh fit in.
Sebab kalau tak tahan lama, selamanya kita kekal macam dulu.
To think again, kalau selama ni aku tak tahan dengan benda ni..weh dah lama aku bunuh diri.

As for now, what I wanna do is to just live.
What's done, is literally done.
Dan apa yang perlu kita habiskan, kita teruskan.

6 Dec 2017

Degil.


1001 nasihat daripada kenalan dan kawan-kawan, 
kau dengar dan kau iyakan.

Dan hanya sebab 1 rasa, 
1001 nasihat itu terus kau persetankan.

Samada rasa itu terlalu setan ataupun kau yang cukup setan,
entah lah, setan.

Entah.