About

Follow Blog? Sini.



About me

4 Jul 2018

Aponi. Bangun.


Makin besar ni makin serius.
Dan serius, serius ni membosankan.

Sejujurnya aku bukanlah orang yang serious, serious.
Tapi serious, apa benda aku tulis ni setan?
Kahkah.

Anyway, aku penat mental sangat harini sampai tahap aku balik rumah, aku baca buku. 
Rasa macam setahun sekali aku baca buku.

Title buku ni, nama dia "Change Your Life; 10 Steps to Get What You Want"

Faham tak level murung dia cemana? Sambil sambil tu aku bukak playlist piano on Spotify.
Haha. Apa apa je lah, eh. 
So yang ni yang aku dapat from baca buku ni..aku luahkan ikut apa aku dapat eh?
Little steps are still steps.
Steps bring you to consistency and consistency leads you to achievement.
Don't be afraid, be realistic, believe in yourself and be prepared.
Think big but get there small by enjoying every step you take.
And congratulate yourself for bringing changes into life.
Think of yourself but don't be selfish. This is for you to make your own decisions wisely.
Be yourself, the little thoughts are important and don't wait for anyone to lead.
Don't ever blame others because blaming is for people who make excuses.
Kita sendiri are responsible for our own life so make sure it's good.
Role models dalam hidup adalah penting. To understand, to listen and watch from them..we will for sure learn something from them. This is for us to gain knowledge because there will always be things to improvise.
Learn the basics, be patient and take your time. Always be humble.
To have lives direction there will be goals to set hence, plans to think.
Stop wishing but plan and implement things instead. Jangan tunggu. Tapi kejar.
It's a good thing to take a risk but without being reckless.
Mistakes. No one is perfect and life isn't perfect either.
So accept and learn from it. Learn from it by analyzing it.
With acceptance and with no excuses, do something about it.
Take it simple and don't ever over-complicate stuff.

Okay. Tu je. 


14 Jun 2018

Setia.


Dan aku pilih untuk menjadi:

Pendengar setia.
Pembaca dalam diam.

Kerna untuk meluah, aku takkan pernah mampu.
Kerna untuk bercerita, orang takkan pernah kisah.

12 Jun 2018

Dear the 24 years old me, from the late 23 years old me.


Dear 24 years-old-self.

When you type this, you were (or am?) actually 23. It's November 2017 now..few months to go.

Kerja, macam tahi.
Cinta, cukup sampai disini.
Orang ketiga, pun kau terus pilih untuk lari.
Statistik 2 untuk part time degree, aduh lemah sekali.

Apa apa pun tahun lepas kau boros juga.
Memanjang Kyochon, terbeli PS4 pulak tu. Aduh.

Aku tak tahu lah nak cakap apa kat diri aku yang umur 24, weh.
Aku harap kau tabah.

Happy birthday, dear self.

Entah dengan siapa, entah sorang sorang, entah.
Harap kau tahu jalan.

Timing timing camni kita ada set nak kumpul duit start umur 24.
Kalau tak start lagi -- hah maka start lah, bodoh.

Sincerely,
From the 23 years old you.